30. lokakuuta 2011

KoTiSuMuA: m a k u u h u o n e V o l . 1

















OnkeLma

Jokainen kerta kun avaan blogini, fontit näkyy hirmuisen isoina ja taitaa olla tyyliä old times in new rome (tms) ja nää jää näkyviin pitkäksikin aikaa.. Käykö näin teilläkin, jotka käytte tätä blogia katsomassa vai muuttaako muuksi nopeasti? Fontin tyylihän pitäs olla siis sellainen pehmeä ja kiemuraisempi kuin toi "perus". :P
Toinen onkelma on mun seuraamat blogit (ja välillä lukijat), ne ei meinaa näkyä joka kerta tuolla oikealla, vaikka oon asetuksista laittanut ne julkisiksi. Onko muilla bloggaajilla ollu samaa ongelmaa?

24. lokakuuta 2011

Tapetin vaihtoa

Päätinpäs sitten vaihtaa laudat tapettiin! :) Tääkin ilme tulee vielä kyllä muuttumaan. Ongelmaa on nyt fonttikoon kanssa. Se tuntuu hyppivän iteksiään miten haluaa. Mulla oli visio, miltä tää blogi näyttäis, mutta en löydä tarvikkeita mistään. Olisin halunnut kelottuneen lautaseinän ja otsikon alle pitsimäistä kakkupaperia muistuttavan taustan. Jos joku tietää, mistä tälläisiä voisi blogiin napsia, niin informoisitko minuakin. :)

Huovutuskurssin harjoituksia

Ekat Bobot! Eriparia, mutta annettakoon se ekalla kerralla anteeksi. ;) Näihin on tarkotus liimata nahkapohjat vanhasta nahkatakista. Näitä tulee vielä paaaljon lisää erilaisilla kirjailuilla! Bobot on mun juttu! :)               



Ohut lumiharsoverho reikähuovutuksella. Olisko tää noin 1,5m x 0,5m. Huovuttaessa venyi melkein kaksi metriseksi eikä huovuttaminen ollut helppoa. Ekan kerran meinasi mennä hermot.. Näyttää kyllä hurjalta tässä kuvassa! Näistä verhoista on hankala saada edustavaa kuvaa, luonnossa näyttää lempeämmältä..:) Jostain syystä valkoinen tausta hyppää tähän mukaan. Eikös pingillä tallennettaessa taustan pitänyt jäädä läpinäkyväksi? Hmm...

Pakollisena työnä piti huovuttaa kukka Artsoppiin. Näitä olis ollu kiva tehdä iso kimppu, lehtiä joukkoon ja kääriä nätisti.

3. lokakuuta 2011

Tunnelmointia pimeässä

Ulkona on ollut jo pitkään illat pimeinä ja muistin vasta vajaa kuukausi sitten, että kynttilät ja valot täytyy kaivaa komeroista! Yleensä meidän terassille ilmestyy kynttilät jo kesän pimeinä öinä ja sitä kautta pikku hiljaa sisälle. Tästä uudesta asunnosta ei tosin löydy edes parveketta, jossa voisi tunnelmoida. Ja syyskukat ja koristekaalit.. miun täytyy alkaa koristelemaan varmaan rappukäytävää ja taloyhtiön pihaa. ;)

 Tästä asunnosta ei ole vielä kuvia, mutta voin tunnelmoida edellisen kodin kuvilla. Photoshop ei toiminut, joten tarjolla vain originaaleja. :)

P.S. Lisää juttuja tulee viikonloppuna, jakso lähenee loppuaan ja työt täytyy kiriä valmiiksi. Touhua riittää, mukavaa sellaista.